Психология10 достатъчно добри причини да не излизате с вашия йога инструктор

10 достатъчно добри причини да не излизате с вашия йога инструктор

Кой не е бил  пленен от чувствените земни  вибрации на своя инструктор по йога?  Кой не се е чувствал силно привлечен от него?

Често сме сколни да градим пиедестал и да поставяме  нашите  йога  учители там. Причините са ясни:  блестяща кожа,  разбиращи  очи,  сърце, което приема и прощава   и разбира се точните  „думи на мъдрост“, които са  все едно казани  специално  за  вас.

Но уви, не е добра идеята  да излизате на срещи  с вашия учител по йога. Ето няколко класни причини за това, които предостявам тук в качеството си на и ученичка и на учител по йога. Голяма част от тях са лични преживявания, а други са наблюдавани във връзките на близки и приятели от гилдията.

Пълен курс за йога преподаватели https://lotos4ever.com/classes/yoga-prepodavateli-200-chasa-cyt200/

1. Ще се разсейвате!

Няма как, винаги ще бъдете разсеяни в час. Край на момента тук и сега – край на йога практиката. Вместо да бъдете 100 процента в тялото си, вие ще тръпнете при видения и представи, свързани с обекта на желанието … Вместо ясно да чертаете в ума техниките на изпълнение, ревниво ще дебнете защо блянът на вашите мечти  асистира (докосва!) чуждо дупе сега!!!

2. Повече внимание или по скоро никакво.

След първата ви среща, той (или тя) или ще ви обърнат много повече внимание на постелката, че ще стане неудобно, или пък обратно ще игнорират напълно вашето присъствие  за да не стан енякой от групата  „подозрителен“. Така или иначе ще бъде неприятно!

3. Може да стане объркващо.

Той (или тя) никога няма да ви кажат, че си прав или грешиш.

Пълен курс за йога преподаватели https://lotos4ever.com/classes/yoga-prepodavateli-200-chasa-cyt200/

4. Те могат да бъдат твърде дзен, за да спорят за „неща като отношения в двойка“.

Те са твърде гъвкави, за да се ангажират по един или друг начин по каквато и да е тема и честно казано „Не е в природата на йога да се спори“, по-скоро просто да се слуша.

5. Разговорите могат да станат дълбоки и философски. 

Къкъвто и да е разговор ще се задълбочи и ще завърши или с мантра или поне с една от 8-те стъпки в йога по Патанджали.

6. Сбогом разтриване на гърба, здравей асана-асистенции.

Масажите на гърба вече няма да се практикуват. От дата номер едно във вашата връзка, вие ще получавате само „йога асистенции“. Вместо добро разтриване на раменете, те ще манипулират ръцете и краката ви в и според поза Орел или Гълъб, докато лежите объркани и разочаровани на земята.

7. Ще имате дом, пълен с книги и постелки за йога.

Ако някога решите да живеете заедно, домът ви ще е пълен с  постелки за йога. Без диван, без телевизор, без печка. Само постелки за йога, от пода до тавана. 

Пълен курс за йога преподаватели https://lotos4ever.com/classes/yoga-prepodavateli-200-chasa-cyt200/

8. Край на нездравословна храна. 

Завинаги!

9.  Истинският йогин разтяга по всяко време и навсякъде.

Учителят по йога не може да гледа филм, без да направи няколко разтягания на подколянното сухожилие и усуквания на гръбначния стълб. На театър или на концерт, той или тя ще се оплакват, че се чувстват сковани и няма да се колебаят да направят няколко огъвания или направо шпагат там на място.

10. Винаги са готови за Инста йога снимки, където и да сте.

Техният нов статив или камера, за които благородно завиждате, ще отнемат цялото им време и внимание, докато сте на открито или на плажа, сами или с приятели. Бъдете готови в тези моменти да прекарате цялото време зад кадър и да се превърнете в майстор йога фотограф.

Автор: Даниела Димчева, CYT500.

Пълен курс за йога преподаватели https://lotos4ever.com/classes/yoga-prepodavateli-200-chasa-cyt200/

Организация за обучаване на преподаватели и инструктори на световно ниво, в съответствие със съвременните постижения на водещи институти и университети по йога от една страна и спорта за здраве.

Йога студио Lotos4ever

София, кв Мусагеница, ул. Въртопо, бл 104, вх Б, партер

+359 888922075
lotos4ever@gmail.com