a

За нас

Преди време, малко след 2000-та година, вече бях силно привлечена от йога, практикувах редовно и отдадено, виждах промените в себе си и усещах неустоимото желание да преподавам, да покажа това и на другите, да помагам. Първото ми запознаване с практиката беше тук в България, но по онова време бях със семейството си извън страната, в Бангког, Тайланд.

Започнах да се интересувам от школи и обучения, които да ми дадат сериозни познания и умения и установих, че повечето от тях изискват минимум два месеца престой извън дома и семейството. Тогава се грижех сама за две малки деца на 2 и 9 години, без да разчитам на помощ от близки роднини или приятели, защото бях далече от тях.

Предприех една много смела стъпка: на първото си обучение за CYT200 отидох заедно с малката ми дъщеря, а съпругът ми се грижеше за 9-годишния ни син. Никак не ми беше лесно, но се справих, завърших по-късно и CYT500 и започнах преподавателска кариера в малък остров, край Пукет, Тайланд. Това беше първото ми работно място.

Даниела Димчева

Даниела Димчева

главен преподавател CYT1000.

По-късно, вече на родна земя, продължих с различни обучения по йога, взех сертификация по Пилатес в Италия, но вече децата бяха по-големи и имах помощ. Имайки този опит, винаги съм знаела, че младите майки и жените със семейство, на които им е изключително трудно да са откъснати от дома, също имат право на сериозно и ефикасно образование по йога. Сред тях има достойни и талантливи бъдещи преподаватели, които не бива да бъдат ограничавани поради факта, че главно те поемат грижата за децата и дома. Напротив, трябва да бъдат насърчавани.

И така се роди Lotos4ever, организация за обучаване на преподаватели и инструктори на световно ниво, в съответствие със съвременните постижения на водещи институти и университети по йога от една страна и спорта за здраве като цяло.

Радостна съм, че най-популярните ни 200 и 300-часови обучения по обем и качество на съдържанието си са над световно известни асоциации. За първи път в България, в нашите учебни програми присъстват бизнес и маркетинг планове и стратегии за сферите на wellness индустрията.

Вече десет години успешно провеждаме обучения за йога преподаватели 200 часа, както и за Пилатес преподаватели 200 часа, които се радват на голям интерес и популярност. През 2019 година стартирахме нова специалност – Йога преподавател 300 часа, в която вече взеха участие най-ученолюбивите ни колеги. През 2022 сме подготвили за вас дългоочаквания курс Йога 500, една висока степен на йога образованието в световен мащаб. Сред йога инструкторите и треньорите в България и по света са широко популярни нашите рубрики – „Техники на изпълнение“ от youtube канала ни, статиите в блога, посветени на йога, Пилатес, кинезитерапия, съвременна психология, хранене и други.

Отзивите от курсовете за Йога преподаватели и Пилатес инструктори, както и от Аеробик инструктори са изключително положителни.

Почти всяка седмица обявяваме свободни работни позиции за Йога преподаватели и Пилатес инструктори, както и за инструктори по Аеробика.

Екипът ни е изграден от утвърдени специалисти, известни в своето поприще като водещи. Често ни гостуват световно известни учители и инструктори от цял свят. Освен обученията, провеждаме ритрийти, йога ваканции и тренинги сред природата, защото това е най-естественото място за разгръщане на личностния потенциал на всеки.

Ние от Lotos4ever осигуряваме образователни, консултантски, презентационни и мрежови възможности в сферите на йога, Пилатес, аеробика, кинезиология, диетология и други wellness дейности. Безвъзмездно посредничим за професионалната реализация на своите курсисти. Ние разширяваме екипа си. Търсим нови и изявяващи се таланти – автори и други сътрудници. Очакваме ви!

Нашия екип

Йога школа Lotos4ever е част от световното йога семейство и притежава лиценз за сертифициране на бъдещи преподаватели в ниво CYT200 (certified yoga teacher 200 hours / сертифициран йога преподавател 200 ч) и в ниво CYT500 ( certified yoga teacher 500 h / сертифициран йога преподавател 200 ч) от Световната йога федерация.

Организация за обучаване на преподаватели и инструктори на световно ниво, в съответствие със съвременните постижения на водещи институти и университети по йога от една страна и спорта за здраве.

Йога студио Lotos4ever

София, кв Мусагеница, ул. Въртопо, бл 104, вх Б, партер

+359 888922075
lotos4ever@gmail.com