За Нас

Вече осем години успешно провеждаме  обучения за йога преподаватели (200 часа), а от тази година стартираме нова специалност  – Йога преподавател 300 и 500 часа.  Сред йога инструкторите и треньорите в България и по света са широко популярни нашите рубрики – „Техники на изпълнение“ от youtube канала ни и статиите в блога –  Асаната, стъпка по стъпка, както и публикациите на теми свързани с йога, пилатес, кинезитерапия,  съвременна психология, храна и други.

Отзивите от курсовете за Йога преподаватели, така и от Пилатес инструктори и преподаватели, Аеробик инструктори и Табата инструктори са изключително положителни.

Всички завършили наши курсисти получават международен сертификат според световните критерии и изисквания за преподаване и водене на групи според вида дейност, както в България, така и чужбина.

Екипът ни е изграден от утвърдени специалисти, известни в своето поприще като водещи. Често ни гостуват  световно известни учители и инструктори от цял свят.  Освен обученията, провеждаме ритрийти, йога ваканции и тренинги сред природата, защото това е най-естевеното място за разгръщане на личностния потенциал на всеки.  

Ние от   Lotos4ever осигуряваме образователни, консултантски, презентационни и мрежови възможности сферите на йога, пилатес, кинезиология, диетология и други wellness дейности. Безвъзмездно посредничим за професионалната реализация на своите курсисти. Ние разширяваме екипа си. Търсим нови и изяваващи се таланти – автори и други сътрудници. Очакваме ви!