a
Мариана Василева

Мариана Василева

Йога

Позиция: Йога преподавател
 
Опит: 4 години

Информация

Мариана установява някои структурни промени в телосложението си поради вродено плоскостъпие. Бидейки вярна на девиза „Помогни на себе си за да помогнеш и на другите“, тя завършва с отличие Кинезитерапия в Медицински университет в София. Попадайки в случаен в йога клас установява силното облечения на постоянните болки в гърба след практика. Освен с традиционните упражнения, започва целенасочено с йога, специализирана за въздействие върху гръбнака и ставите. Бързо вижда ефекта от нея, когато болката и сковаността намаляват. Тласната от любопитство, тя започва да разширява практиката и познанията си. Завършва йога институт Кайвалядхама, Лонавна, Индия, щата Пуне, където специализира Йога Терапия. Основно практикува Хата Йога, Виняса и Ин йога.

За нея йога е любов, начин на живот, начин да изразиш себе си и ключ към себепознание и търпение. Йога става неразделна част от нейния живот, а заедно с това променя и начина й на мислене. Вдъхновението й идва от позитивната нагласа, чувството на свобода и възможността да помогне на повече хора да постигнат здраве и да развият себе си.

Организация за обучаване на преподаватели и инструктори на световно ниво, в съответствие със съвременните постижения на водещи институти и университети по йога от една страна и спорта за здраве.

Йога студио Lotos4ever

София, кв Мусагеница, ул. Въртопо, бл 104, вх Б, партер

+359 888922075
lotos4ever@gmail.com