a
Цвети Георгиева

Цвети Георгиева

Пилатес

Позиция: Пилатес преподавател
 
Опит: 6 години

Информация

Спортно-танцувалната кариера на Цвети Георгиева преминава през художествената гимнастика, спортните танци и балета. Шест години се занимава с модерен балет и с танцовата формация в, която танцува има много изяви на сцена. През 90-те се запалва по аеробиката. Включва се в отбора на УАСГ по спортна аеробика. През 2010г. получава награда за най-атрактивно представяне на националния Аеробик маратон, а през 2011 г. взима първа награда на националния аеробик маратон. Няколко пъти самата тя е водещ на състезания по спортна аеробика. Цвети е инструкторка по аеробика вече 23 години: завършва курс за инструктори по аеробика, по-късно и по Зумба.

След дълги години на подиума на съзтезателна аеробника, настъпват  травми. Цвети започва да се интересува и да следи лечебни и здравословни стилове.  Очарована е от метода Пилатес, който първоначално решава да изпробва в личните си занимания. Не след дълго,  отчита  кореннно различния резултат в сравнение с конвенционалните тренировки до сега.  Първоначално допълва своите аеробни тренировки с упражненията от Класическия Мат Пилатес. Търси начин за сертификация по Класически Пилатес и така попада в групата на Даниела Димчева от Lotos4ever за обучение на инструктори, където придобива нови знания и умения. Вече успешно сертифицирана, организира свои  класове, посветени само на  Класически Пилатес. Изгражда  кариерата си вече като Мастер преподавател, обучаващ  бъдещи инструктори по Мат Пилатес и Лечебен Пилатес в Lotos4ever. Продължава възходящата си кариерата си на аеробен и Пилатес инструктор.

Организация за обучаване на преподаватели и инструктори на световно ниво, в съответствие със съвременните постижения на водещи институти и университети по йога от една страна и спорта за здраве.

Йога студио Lotos4ever

София, кв Мусагеница, ул. Въртопо, бл 104, вх Б, партер

+359 888922075
lotos4ever@gmail.com