a
Светла Свиткова

Светла Свиткова

Йога

Позиция: Преподавател Йога за деца и подрастващи, автор в йога блога
 
Опит: 6 години

Информация

След дълги години във фитнес залите, Светла се впечатлява от Йога в една ранна утрин, на плажа докато наблюдава непознати да практикуват. Обзета от любопитство, тя започва да опознава философията и идеите на Йога. Доброто физическо състояние й позволява бързо да навлезе в асаните. От тогава Светла, майка на двама, подържа ежедневна практика, съобразена с ритъма на своето семейство. За да получи максимално знания, тя се записва в обученията на Lotos4ever за йога преподаватели и попада в  групата на Даниела Димчева.  Следва успешна сертификация като Йога преподавател 200 часа.

Първоначално Светла не е водена от целта да обучава, но постепенно идеята да предаде опита си на другите надделява. Резултатът е началото на  нейния втори и страстен професионален живот като Йога инструктор.  Светла вярва, че сърцето е пълно само когато успееш да споделиш радостта и ползите от практиката с други. Тя е сертифициран инструктор по Хатха Йога, Виняса, Лечебна Йога, Баланс на Чакрите, Йога за Деца и Бременни. Учи на йога децата между 5 и 18 години в клуб по бойни изкуства, където младите бойци имат нужда от гъвкавост и коцентрация. Тя преподава като Мастер йога инструктор, обучаваща бъдещи свои колеги, в обучение Йога за деца на Lotos4ever.  Също така води  групови занимания в столично йога студио, където практиките и са насочени към тематични проблеми от ежедневието и са подходящи за всякакъв тип хора. Има също и частна практика, насочена към индивидуални клиенти. Тя е желан и любим автор в йога блога ни. Ето какво е написала: „И малко по малко ще усетите, че вече не търсите медитацията – тя ви намира, когато сте готови.“

Организация за обучаване на преподаватели и инструктори на световно ниво, в съответствие със съвременните постижения на водещи институти и университети по йога от една страна и спорта за здраве.

Йога студио Lotos4ever

София, кв Мусагеница, ул. Въртопо, бл 104, вх Б, партер

+359 888922075
lotos4ever@gmail.com