АстрологияЗвездите през Декември

Звездите през Декември

Ние всички, при това заедно, преживяваме промяна в нашите приоритети, започнала на 10 декември, датата, на която изобилният Юпитер навлиза в практичния Козирог.  Сега е моментът да прегледаме да извлечем максимума ефект от своите ресурси. Да направивим план за нови възможности за развитие и да градираме вече съществуващите. В материалния Козирог се стремим към изграждане на по-устойчив начин на живот, в съответствие с добродетелите на Муладхара, първа чакра.  Меркурий, надарен  с дар слово, навлиза в оптимистичния Стрелец на 13 декември, помагайки ни да разпространяваме окуражаващо слово. Тук е времето за осъзнаване и практики на Вишудха чакра. Бихме могли да  използваме  нейната положителна енергия, за вдъхновение в комуникациите при осъществяване  на новите ни цели.

Призовани сме да размишляваме над емоциите си, докато Луната се изпълва с проницателните Близнаци на 12 декември в 12:12 часа. Енергията на тази фаза усилва чувствата ни по отношение на любовта и парите, благодарение на Тройната връзка  -Венера, Плутон и Сатурн. Време е да преразгледаме романтичните и материалните си  желания и как те променят пътя ни.

Чаровната Венера проправя своя път към етеричния Водолей на 20 декември, като ни насърчава да предприемем по-независими и спонтанни действия. Това е идеалното време  за излизане, да се виждаме с познати и приятели, както и да  срещаме нови хора. С две думи  –  да се чувстваме комфортно в компания.

Готови сме да се върнем към начертаните в началото на месеца цели, стартирайки на 21 декември, когато Слънцето навлиза в амбициозния Козирог. Добре ще е да имаме ясни насоки и стратегии за нашите действия за новата година.

Последното слънчево затъмнение на годината ще бъде на 26 декември в 12:13 през нощта в Козирог. Не пропускаме възможността, тъй като това затъмнение се случва благодарение на Юпитер, планетата на късмета, койте се придвижва се Уран, известен с това, че носи винаги неочаквани обрати.

Общителният Меркурий настъпва към дисциплинирания Козирог на 28 декември, помага ни да поставим целите си за предстоящата година, добре прецизирани в мисли и слова.

Автор: Даниела Димчева, CYT500, CPT500.

По Изабел Кастильо.

Снимка: Венус Aуси.

Организация за обучаване на преподаватели и инструктори на световно ниво, в съответствие със съвременните постижения на водещи институти и университети по йога от една страна и спорта за здраве.

Йога студио Lotos4ever

София, кв Мусагеница, ул. Въртопо, бл 104, вх Б, партер

+359 888922075
lotos4ever@gmail.com