CTBF200 Курс за преподаватели красиво лице – Огледало: 200 часа.

Временна промоция за онлайн обучение от 23 март 2021:  50%  ( цена 600, вместо 1200 лева ).

Нарекохме нашето обучение Програма Огледало, тъй като се оказа, че това е едно широко поле от дейности, където са намерили място много различни  методи: от упражнения за лицева мускулатура, йога асани, техники на релаксация, минавайки през лечебни техники на самомасаж и акупресура до  мудри с пръстите на ръцете, медитация и съвременна психология.

И така, ако вие:

Търсите  начин лицето Ви да изглежда красиво  и младо, без това да включва скъпи продукти и повтарящи се процедури?

Не приемате идеята за инвазивни методи, които освен, че са рисковани, болезнени и скъпосруващи, далеч не винаги оправдават вашите очаквания?

Тогава това, което ви трябва е нашата програма Огледало. Подобно на йога практиката, която успокоява ума и укрепва мускулите на тялото,  тази практика  е предназначена да релаксира и едновременно  с това да тонизира и укрепва  мускулатурата на лицето като прави кожата гладка и свежа. Чертите на лицето стават нови, кожата стегната и млада, няма ги отпускането на контура на лицето и дълбоките бръчки. 

Обучението за красиво лице е една  здравословна алтернатива на „ботокса“ и на други още по-агресивни процедури. Подходяща е, както за зряла кожа така и за съвсем млади хора, тъй като решава проблеми, свързани не само с възрастта, но и от естетично естество.

Обучението „Огледало“ съдържа напълно безопасни, не причиняващи  болка, евтини методи за действие върху областта на шията и лицето. Единственото условие за нейната ефикастност, е те да се прилагат системно. Резултатът е видим веднага след приключване на сесията упражнения. За трайни резултати разбира се, е необходимо постоянство. Обикновено упражненията за лице се правят от 3 – 4 до 5 пъти в седмицата, един път на ден за около 10  до 25 минути.

Какво се случва тогава? Наблюдава се видимо повдигане и тонизиране на контура на лицето, скулите и устните са подчертани, благодарение на мускулната дейност.  Но ефекта не се изчерпва само с това,  самата кожа вече е уплътнена и свежа, тъй като вследствие на упражненията се създават нови колагенови нишки в тургура. Вследствие на тази технология,  самите черти се променят, сиреч вече са други, по-съвършени, по-красиви, подчертано индивидуални и нови.

Обучението е подходящо за всички възрасти и полове. Няма изискване за усвоени вече умения нито за  предишен опит или занимания. Включва:

– 18 клипа с упражнения за красотата на лицето, точки акупресура, японски самомасаж, йога практики;

– курс Анатомия на главата и врата, учебник;

– курс 30 Мудри за красота и здраве, учебник;

– курс Козметика от природата, учебник;

– курс Аюрведа за красота  и здравe, учебник.

Моля изпратете запитване за да получите пълен списък на темите и упражненията.

По време на обучението получавате всички материали – текстове, атласи, учебници, видео уроци, практики „на живо“ за онлайн.

Както цената на изпитите така и цената на  всички предоставени материали, получавани по електронен път и горе споменати,  са включена в крайната цена на обучението. Заплатени депозити не се връщат.

Курсът е наличен и онлайн – прочетете повече тук.

 

Обучението завършва с:

 – писмен изпит – една от изучаваните теоретични теми;

 – практически изпит от комплекс, упражненията за лице.

Курсистите завършват със степен Мастер преподавател и получават Международен сертификат  CIBF200 (сертифициран инструктор красиво лице, 200 часа). С него могат да преподават  Гимнастика за красотата на лицето, йога за лице, техники за самомасаж, акупресурни точки на красотата. В крайната цена са включени всички материали и изпити. Заплатени депозити не се връщат.

 

Цена: 1200 лева при разсрочване, 995 лева при заплащане наведнъж.

Временна промоция за обучението от 23 март 2021:  50%  ( цена 600, вместо 1200 лева ). Важи при записване за онлайн форма в периода от 30 януари до 22 март март 2021.

Провеждане онлайн в реално време „на живо“ всеки вторник от 20 часа, в малки групи курсисти, в продължение на два месеца.

Преподавател: Даниела Димчева CYT500, CPT500.