CTFY200 Курс за преподаватели красиво лице – Огледало

Завършилите това обучение получават  Сертификат CTFY200 (Certifited Teacher Face Yoga 200 h), в който са изброени всички основни изучавани предмети и специалности:  Анатомия, Лицева гимнастика, Самомасаж, Гуа Ша, Акупресурни точки, Етерични масла и естествена козметика, Аюрведа и Йога мудри. Успешно завършилият бъдещ преподавател ще може да ръководи групи и индивидуални занимания по гореспоменатите специалности в България и в чужбина.

Нарекохме нашето обучение Програма Огледало,

Първо, тъй като се оказа, че това е едно широко поле от дейности, където са срещат различни  методи: от упражнения за лицева мускулатура и йога асани до дихетелни техники за разкрасяване и  релаксация. Не можем да пропусвем и вълшебното въздействие на даровете на природата.

И второ, но не и по важност, защото огледалото показва незименно често случващите се грешки при лицевите упражнения – без да искаме правим допълнителни, нежелани мимики. За да навлезете в тази материя истински, работете само под ръководството на опитен преподавател, който ще ви поправя и ще ви помогне да изпълните упражненията коректно. В против случай практиките често имат никакъв или отрицателен ефект.

 

И така, ако вие:

 

Търсите  начин лицето Ви да изглежда красиво  и младо, без това да включва скъпи продукти и повтарящи се процедури?

Не приемате идеята за инвазивни методи, които освен, че са рисковани, болезнени и високо бюджетни, далеч не винаги оправдават вашите очаквания?

Тогава това, което ви трябва е нашата програма Огледало. Подобно на йога практиката, която успокоява ума и укрепва мускулите на тялото,  тази практика  е предназначена да релаксира и едновременно  с това да тонизира и укрепва  мускулатурата на лицето като прави кожата гладка и свежа. Чертите на лицето стават нови, кожата стегната и млада, няма ги отпускането на контура на лицето и дълбоките бръчки. 

 

Ето как работи Програма Огладело: https://www.youtube.com/watch?v=ZzKGAxjmABM

 

Обучението за красиво лице е една  здравословна алтернатива на „ботокса“ и на други още по-агресивни процедури. Подходяща е, както за зряла кожа така и за съвсем млади хора, тъй като решава проблеми, свързани не само с възрастта, но и от естетично естество.

Обучението „Огледало“ съдържа напълно безопасни, не причиняващи  болка, евтини методи за действие върху областта на шията и лицето. Единственото условие за ползата от него, е  да се прилагат системно. Резултатът е видим веднага след приключване на сесията упражнения. За трайни резултати разбира се, е необходимо постоянство. Обикновено упражненията за лице се правят от 3 – 4 до 5 пъти в седмицата, един път на ден за около 10  до 25 минути.

 

Какво се случва тогава?

 

Наблюдава се видимо повдигане и тонизиране на контура на лицето, скулите и устните са подчертани, благодарение на мускулната дейност.  Но ефекта не се изчерпва само с това,  самата кожа вече е уплътнена и свежа, тъй като вследствие на упражненията се създават нови колагенови нишки в тургора. Вследствие на тази технология,  самите черти се променят, сиреч вече са други, по-съвършени, по-красиви, подчертано индивидуални и нови.

Обучението е подходящо за всички възрасти и полове. Няма изискване за усвоени вече умения нито за  предишен опит или занимания.

 

Вие получавате по време на обучението:

 

– 20  видео-урока с упражнения за красотата на лицето, точки акупресура, йога практики;

– видео-урок самомасаж Лимфен дренаж (при тенденция на задържане на течности и подуване в областта на шията и лицето);

видео-урок Японски самомасаж;

– 2 видео-урока самомасаж с Гуа-Ша (с един ръка и с две ръце);

– 10 онлайн сесии в реално време, („на живо“), интерактивна висококачествена интернет платформа, диалогов режим, камери;

– Анатомия на главата и врата, атлас-учебник;

– 30 Мудри за красота и здраве, учебник;

–  Козметика от природата, учебник;

– Аюрведа за красота и здравe, учебник.

 

Моля изпратете запитване за да получите пълен списък на темите и упражненията.

 

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

 

Вижте част от нашите практики:

 

https://www.youtube.com/watch?v=_mhhyKFVnsM

https://www.youtube.com/watch?v=_qXmsIA9irI

https://www.youtube.com/watch?v=Xuc6AkSlmLc

Индивидуалното разглеждане  на подготвените от курсистите проекти по Програма Огледало се извършва чрез персонална проверка и корекции. Курсистът в писмени рецензии.

 

Изпити:

 

 – Изпит Теория;

 – Изпит Практика (конкретните дати се определят от групата).

 

Цена: 1200 лева.

 

Промоция Ранно записване:  750, вместо 1200 лева. Важи само за дата 27 септември 2022. При промоция е възможно разсрочване. Тази промоция важи само за ранно записване и заплащане до дата 28.08.22 (поне на първа вноска) или до запълване на свободните места.

Цената на изпитите  и цената на  всички предоставени материали, получени по електронен път и гореспоменати,  са включени в крайната цена на обучението. Платени депозити не се връщат, но могат да бъдат употребени в настоящите обученията в срок от една календарна година.

 

Провеждане онлайн в реално време („на живо“), висококачествена интерактивна платформа, с която се работи изключително лесно.

 

График:

 

Сесията е всеки вторник от 19 часа, в малки групи курсисти, веднъж седмично, общо 10 сесии в продължение на 10 седмици. Следват проверки и корекции на курсови работи, авторски (на курсистите) практики и сесии и други разработки в рамките на 6 седмици.

 

Продължителност:

 

16 седмици. Първото занимание е на 27.09.2022.

 

Преподавател:

Даниела Димчева CYT1000, CTFY1000

 

 

 

Следващи обучения:    февруари 2023.