CTBF200 Курс за преподаватели красиво лице – Огледало: 200 часа.

Нарекохме нашето обучение Програма Огледало, тъй като се оказа, че това е едно широко поле от дейности, където са намерили място много различни  методи: от упражнения за лицева мускулатура, йога асани, техники на релаксация, минавайки през лечебни техники на самомасаж и акупресура до  мудри с пръстите на ръцете, медитация и съвременна психология.

И така, ако вие:

Търсите  начин лицето Ви да изглежда красиво  и младо, без това да включва скъпи продукти и повтарящи се процедури?

Не приемате идеята за инвазивни методи, които освен, че са рисковани, болезнени и високо бюджетни, далеч не винаги оправдават вашите очаквания?

Тогава това, което ви трябва е нашата програма Огледало. Подобно на йога практиката, която успокоява ума и укрепва мускулите на тялото,  тази практика  е предназначена да релаксира и едновременно  с това да тонизира и укрепва  мускулатурата на лицето като прави кожата гладка и свежа. Чертите на лицето стават нови, кожата стегната и млада, няма ги отпускането на контура на лицето и дълбоките бръчки. 

Обучението за красиво лице е една  здравословна алтернатива на „ботокса“ и на други още по-агресивни процедури. Подходяща е, както за зряла кожа така и за съвсем млади хора, тъй като решава проблеми, свързани не само с възрастта, но и от естетично естество.

Обучението „Огледало“ съдържа напълно безопасни, не причиняващи  болка, евтини методи за действие върху областта на шията и лицето. Единственото условие за ползата от него, е  да се прилагат системно. Резултатът е видим веднага след приключване на сесията упражнения. За трайни резултати разбира се, е необходимо постоянство. Обикновено упражненията за лице се правят от 3 – 4 до 5 пъти в седмицата, един път на ден за около 10  до 25 минути.

Какво се случва тогава? Наблюдава се видимо повдигане и тонизиране на контура на лицето, скулите и устните са подчертани, благодарение на мускулната дейност.  Но ефекта не се изчерпва само с това,  самата кожа вече е уплътнена и свежа, тъй като вследствие на упражненията се създават нови колагенови нишки в тургора. Вследствие на тази технология,  самите черти се променят, сиреч вече са други, по-съвършени, по-красиви, подчертано индивидуални и нови.

Обучението е подходящо за всички възрасти и полове. Няма изискване за усвоени вече умения нито за  предишен опит или занимания. Вие получавате:

– 20  видео-урока с упражнения за красотата на лицето, точки акупресура, японски самомасаж, йога практики;

– 7 онлайн сесии в реално време, („на живо“), интерактивна висококачествена интернет платформа, диалогов режим, камери;

– курс Анатомия на главата и врата, учебник;

– курс 30 Мудри за красота и здраве, учебник;

– курс Козметика от природата, учебник;

– курс Аюрведа за красота и здравe, учебник.

Моля изпратете запитване за да получите пълен списък на темите и упражненията.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

 

По време на обучението получавате всички материали – текстове, атласи, илюстрации, учебници, видео уроци.

Индивидуалното разглеждане  на подготвените от курсистите практики на Програма Огледало се извършва чрез персонална проверка, асистиране и корекции. Курсистът ги получава персонално в писмени рецензии.

Цената на изпитите така и цената на  всички предоставени материали, получени по електронен път и горе споменати,  са включени в крайната цена на обучението. Платени депозити не се връща, но могат да бъдат употребени в настоящите обученията в срок от една календарна година.

Интервю за кандидатстване (след одобрена Декларация) в студио Мусагеница, София на 27 септември 2021 от 13 до 16 часа с предварително записан час чрез lotos4ever@gmail.com или 0888922075.

Курсът е наличен и онлайн – прочетете повече тук.

Обучението завършва с:

 – писмен изпит – една от изучаваните теоретични теми;

 – практически изпит от комплекс, упражненията за лице.

Курсистите завършват със степен Мастер преподавател и получават Международен сертификат  CIBF200 (сертифициран инструктор красиво лице, 200 часа). С него могат да преподават  Гимнастика за красотата на лицето, йога за лице, техники за самомасаж, акупресурни точки на красотата. В крайната цена са включени всички материали и изпити. Заплатени депозити не се връщат.

Цена:

Временна промоция за обучението от 28 септември 2021:  (цена 700, вместо 1200 лева). Важи за онлайн форма).

Провеждане онлайн в реално време „на живо“, висококачествена интерактивна платформа, камера, диалог, сесията е всеки вторник от 19 часа, в малки групи курсисти, веднъж седмично, общо 7 сесии.

Преподавател: Даниела Димчева CYT500, CPT500.