Повече информация

50 % оферта: Йога за стабилна имунна система +

Изтекла! Заедно сме във времена на изпитания и сега е изключително  важно да сме единни, в устойчиви тела и със стабилна психика. Всички ние от екипа на Lotos4ever искаме да помогнем, да работим повече за вас. Така се роди инициативата: „Повече за двойно по-изгодна цена“.

Първият проект от тази идея е:  Йога за стабилна имунна система +. Създадохме нова, богата и съвършена програма на Базисен йога курс, която сега, във времена на предизвикателство, временно  предлагаме на  двойно по-ниска цена. Това е обучителен курс, еднакво подходящ за всички нива йога практикуващи от абсолютно начинаещи до напреднали. Съставен е от видео демонстрации и обяснения, готови йога уроци (41 клипа),илюстрации, текстове и четири лекции.

Правилната дихателна практика и позите, подбрани в тази програма, ще развият капацитета на белия дроб, ще подсилят  имунитета  и работата на сърцето и ще ви дарят със спокойствие и увереност в себе си.

Ще откриете „тайната“ на йога – въздействието й върху парасимпатиковия дял на нервната система. Ще разберете на какво  йога дължи своето изцеляващо действие и това далеч не е единствено  ефекта „плацебо“ (самовнушение).

Ще овладеете изкуството на правилната релаксация и подход към Медитация.

Временна промоция 50 % отстъпка за записване онлайн от 14 май:  300, вместо 600 лв.

Временната промоция важи за записване и заплащане в периода от 01 април до 14 май и до запълване на групата (приемаме това събитие, което настъпи първо).

ВИЖ СЪОТВЕТНОТО ОБУЧЕНИЕ

 

Изпрати запитване

Споделете

Абонирайте се