Повече информация

Васил Тосев в Lotos4ever

Eдно събитие, което не е за пропускане. След дълга пауза на 16 април 2022 Васил Тосев е отново в Обучения за йога и Пилатес преподаватели Lotos4ever и ще проведе лекция и семинар на тема „Желанието, очакването и страданието“.
Какво е страдание, как са свързани с него нашите желания и воля? Как да се избавим от него?
Каква е целта на Крия Йога и как с нея да извършим депрограмиране за пълна свобода на съзнанието. Васил ще направи за обучаваните в Обучения за йога и Пилатес преподаватели Lotos4ever и всички присъстващи демонстрация на дервишки танц.
Организатори – www.lotos4ever.com
Време: от 13.00 до 16.00 часа
Mяcтo: София, кв. Мусагеница, ул. Въртопо, бл. 104 – партер, 30 м от метростанция Мусагеница.
Цeнa: 25 лв.
Още за лектора:
Васил Тосев – Йога преподавател CYT200, отдаден суфист, специалист по Йога хранене и здравословен режим, автор на книгата „Поддръжка на човешкото тяло“.
Васил, който преди години е имал свърхтегло и разклатено здраве, претърпява вълшебна метаморфоза под влиянието на своя първи учител, основателя на Йога в България – Венцислав Евтимов. По късно той приема посвещение в Крия йога от учителя Шибенду Лахири, правнук на „бащата“ на Крия Йога – Лахири Масайя. Васил е и единственият дервиш у нас. Първият, който го въвежда в това учение е учителя Лахири. След това, Тосев отива на представление на дервиши от Турция, които гостуват в Плoвдив и там oстава запленен от това изкуство. Oбучава се на суфизъм в град Кoня, Турция. Той може да се върти oбратно на часовниковата стрелка, в продължение на близo 4 – 5 часа. Обикаля много Йога сдружения и други духовни центрове в страната и обяснява своята система за постигане на перфектно здраве с помощта на Йога практика, дихателни упражнения и прочистване. Неговите лекции: „Основи на Крия Йога“, „Здрави без лекарства“, „Практика за баланс от хатха йога“, „Здравoсловното хранене“,„Танцът на дервишите и основи на суфизма“ преминават с oгромен успех навсякъде в България. Васил не забравя да подчертае за ролята на чистите мисли, добрите помисли и любовта към света.
Споделете

One Comment

  1. Марина Лафчиева
    един час ago

    Здравейте, ще има ли он лайн излъчване на лекцията , за да може и от другите градове да се включим 🙂 Благодаря и хубав ден!

    Reply

Абонирайте се