CPI80 Курс за сертифициран Пилатес инструктор, модул 1

 

Кратко описание

Инструкторският курс по Пилатес включва първа, втора, пета и шеста тема от пълния курс за Пилатес преподавател CPT200 и е оформен в настоящето обучение Пилатес модул 1.

Повече за темите вижте тук. Повече за 200-часовия курс вижте тук.

Целта на инструкторския курс е да ви въведе в тайните на Метода Пилатес и да отвори пред вас възможности за кариерно развитие или просто приятно и полезно хоби. Успешно завършилите получават Сертификат за водене на групи по Класически Пилатес и съвременни техники.

За разлика от Пилатес 200 (модул 1 и модул 2) след завършването, на който можете да преподавате четири специалности: Класически Пилатес и съвременни техники, Лечебен Пилатес, Йогалатес и Баланс на чакрите, то след завършването на Пилатес 80 (само модул 1), вие можете да преподавате една специалност: Класически Пилатес и съвременни техники.

Желаещите да продължат с обучение Пилатес 200 (модул 2), могат да го направят, когато желаят като доплащат разликата до цената на 200-часовото обучение. А желаещите да продължат с обучение Пилатес 200, които вземат това решение в рамките на своето 80-часово обучение, получават значителна отстъпка.

Ако желаете да имате сертификат за Пилатес преподавател 200 часа, е нужно да изкарате пълния CPT200 курс (модул 1 и модул 2) – прочетете повече за него тук.

Курсът се провежда в присъствен и онлайн вариант. Прочетете повече за онлайн курса тук.

Изпит

Практическият изпит се състои от авторски урок по предварително зададена тема. Писмен изпит е разработване на тема от теорията. Цената на изпитите и всички материали е включена в крайната цена. Заплатени депозити не се връщат, но могат да бъдат използвани в срок от една календарна година.

Продължителността на курса е около два месеца.

В плана на курса са включени заниманията с преподавател като часове теория, техника на изпълнение и практика (водена от преподавателя и също така водена от курсиста и наблюдавана и оценявана от преподавателя), часове за подготовка на писмените и практически домашни, самоподготовка по теория и практика.

Всички материали за самоподготовка са включени в цената на курса и се предоставят като текст, развити теми, атласи по анатомия, учебници, карти за запаметяване или като видео-уроци по електронен път. Те остават на ваше разположение винаги.

Дати и график

  • Следващи стартови дати: 10.07.2021.

Място на провеждане

Курсът се провежда в София, в едно от двете посочени студиа в Контакти.

Онлайн – в интернет платформа, в реално време (на живо, камера, диалогов режим).

 

Преподаватели

Даниела Димчева – CYT500, CPC200.

Петя Василева – CPT200

Цвети Георгиева – CPT200.

Цена:

Присъствено обучение Пилатес модул 1 – 700 лева.

Онлайн обучение Пилатес модул 1 – 700 лева.

 

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder