CPI80 Курс за сертифициран Пилатес инструктор: 80 часа

 

Кратко описание

Инструкторският курс по Пилатес включва първа, втора, пета и шеста тема от пълния курс за Пилатес преподавател CPT200.

Повече за темите вижте тук. Повече за 200-часовия курс вижте тук.

Целта на базисния курс е да ви въведе в тайните на Метода Пилатес и да отвори пред вас възможности за кариерно развитие или просто приятно и полезно хоби. Успешно завършилите получават Сертификат за водене на групи по Класически Пилатес и съвременни техники.

За разлика от Пилатес 200 след завършването, на който можете да преподавате четири специалности: Класически Пилатес и съвременни техники, Лечебен Пилатес, Йогалатес и Баланс на чакрите, то след завършването на Пилатес 80, вие можете да преподавате една специалност: Класически Пилатес и съвременни техники.

Желаещите да продължат с обучение Пилатес 200, могат да го направят, когато желаят като доплащат разликата до цената на 200-часовото обучение. А желаещите да продължат с обучение Пилатес 200, които вземат това решение в рамките на своето 80-часово обучение, получават значителна отстъпка.

Ако желаете да имате сертификат за Пилатес преподавател 200 часа, е нужно да изкарате пълния CPT200 курс – прочетете повече за него тук.

Курсът се провежда в присъствен и онлайн вариант. Прочетете повече за онлайн курса тук.

Изпит

Практическият изпит се състои от авторски урок в рамките на 30 мин. по предварително зададена тема. Писмен изпит е разработване на тема от теорията. Цената на изпитите и всички материали е включена в крайната цена. Заплатени депозити не се връщат.

Продължителността на курса е около месец, присъствените занимания са в събота или в неделя целодневно. В плана на курса са включени заниманията с преподавател като часове теория, техника на изпълнение и практика (водена от преподавателя и също така водена от курсиста и наблюдавана и оценявана от преподавателя), часове за подготовка на писмените и практически домашни, самоподготовка по теория и практика.

Всички материали за самоподготовка са включени в цената на курса и се предоставят като текст, развити теми, атласи по анатомия, учебници, карти за запаметяване или като видео-уроци по електронен път, както и тренировки „на живо“ за онлайн.

Дати и графи

  • Начална дата 05/12/2020.
  • 05.12 събота от 10 до 16 часа
  • 06.12 неделя от 09 до 15 часа
  • 12.12 събота от 10 до 16 часа
  • 13.12 неделя от 09 до 15 часа

Място на провеждане

Курсът се провежда в София, кв Мусагеница, бл 104, партер, на 50 м от метростанция Мусагеница.

Преподаватели

Даниела Димчева – CYT500, CPT500, Огняна Райнова – CPT200,
Цвети Георгиева – CPT200

Цена

600 лева, с възможност за разсрочено плащане на две вноски.

 

Изпрати запитване